Frequently Asked Questions

 • Hoeveel leden kunnen er maximaal toetreden?

  In Nederland staat de eerste mijlpaal op 500 leden, verspreid over 12 provincies. Er is dus beperkte ruimte in de community.

 • Waarom is de ballotage zo streng?
  Een degelijke, (net)werkende maar ook gezellig business community valt of staat met actieve leden. Omdat het primaire doel van de community netwerken is, willen wij deze alleen toegankelijk maken voor leden die daar serieus en kwalitatief mee om gaan. Daarom is het belangrijk om erg voorzichtig te zijn en slechts na goede controle nieuwe leden te accepteren, waarbij met name de persoonlijke gegevens dienen te worden beschermd.
 • Waarom uitsluitend topkader management? Als sales manager heb ik juist behoefte aan een groter netwerk
  Dan kunt u beter de bedrijvengids openslaan. Beslissers willen uitsluitend met beslissers communiceren, dit kan via 2getbusiness. Uitsluitend DGA's, CEO's en ander topkader management kan zich bij 2getbusiness aansluiten. Subkader en ander personeel kan zich niet bij 2getbusiness aansluiten.
 • Hoe garandeert 2getbusiness een hogere omzet?

  Iedere ondernemer beseft dat business versneld wordt als je kort op de bal speelt en met de juiste persoon kunt onderhandelen. Een goede introductie of referentie is hier van zeer grote invloed op. 2getbusiness maakt het netwerk achter een netwerk inzichtelijk. Hierdoor worden drempels verlaagd en wordt het makkelijker om meer en vooral kwalitatieve afspraken te genereren. Meer afspraken, meer omzet.

 • Ik heb mijn bedrijf net verkocht en ben geen DGA meer kan ik toch worden aangemeld?
  Nee tenzij, u Directeur bent van een andere vennootschap, eenmanszaak, VOF of rechtspersoon.
 • Wat kost het lidmaatschap en is het jaarlijks?

  Het lidmaatschap kost 1599 euro (excl. BTW). Het lidmaatschap wordt automatisch jaarlijks met één jaar verlengd en heeft een opzegtermijn van minimaal één maand.

 • Op basis waarvan wordt een lid geroyeerd?

  Als betreffende lid zich niet houdt aan de Algemene Voorwaarden.

 • Waarom gebruikt 2getbusiness een beveiligde site?
  Uw gegevens zijn afgeschermd om te voorkomen dat u dagelijks lastig gevallen wordt door personen waar u geen zaken mee kunt of wilt doen. Zelfs binnen de community bent afgeschermd. U bepaalt geheel zelf met wie u zaken wilt doen.
 • Heb ik met mijn bedrijf veel concurrentie met andere branchegenoten binnen de community.
  Nee, het is per regio niet toegestaan dat meer dan 4 bedrijven in dezelfde subcategorie lid mogen zijn.
 • Hoe werkt de site precies en wat kan ik ermee?

  Nadat u alle gegevens hebt ingevuld, kunt u gebruik maken van de site als member. De site biedt tal van mogelijkheden, en dient als informatie en communicatie platform. 

 • Waarom moet ik een foto en logo toevoegen?
  Ieder lid binnen 2getbusiness is verplicht een persoonlijke foto en bedrijfslogo te plaatsen. 2getbusiness leden worden lid, omdat ze de intentie hebben hun zakelijk netwerk aan te bieden en te vergroten. Het is prettig om te zien met wie u zaken gaat doen. Tevens maakt het de community veel menselijker.

Contact

Zwaardklamp 10, 1271 GK Huizen
postbus 386, 1270 AJ Huizen
Nederland
T 0653659234
M info@2getbusiness.com